T3 Lucea ID преглед: Тази интелигентна ютия извежда технологиите за коса на друго ниво

T3 Lucea ID е умен, гладък и доста секси

как се правят сладоледени тарталети
T3 Lucea ID

(Изображение кредит: T3)Присъда за жена и дом

Интелигентната преса за изправяне и стилизираща ютия на T3 извежда настройките за изправяне на косата на друго ниво

Причини за покупка
  • +

Интелигентно топлинно персонализиране

• +

Йонна технология

• +

Красив дизайн

• +

Уникален режим на опресняване

Причини за избягване
  • -

Дълга настройка

• -

Възможни са грешки в сензорния екран

С напредването на технологиите е доста трудно да прокарвате нещата напред, когато се опитвате да създадете най -добрите преси за изправяне на коса . Плъзгате косата между нагретите плочи, тя е изправена и това е вашата част, нали? Грешно се казва T3 Lucea ID.

Вместо това всеки човек, който вземе този стайлер от ново поколение, се радва на персонализирани настройки въз основа на дължината на косата, дебелината и състоянието им. Настройки, които те дори не трябва да изработват за себе си, защото устройството го прави вместо тях, заедно с йонна технология за изглаждане, микрочип с интелигентна топлина и вторичен режим за коса ден два.

След това, да, прокарвате косата между нагретите плочи и тя се изправя - защото затова тези инструменти са в нашия живот. Но с тези интелигентни допълнителни функции, T3 обещава да премахне догадките от стилизирането и грижата за косата - и (най -вече) го изважда. Първоначалната настройка е по-сложна от бутона за включване и изключване на вашия среден стайлер, а възможността за плавен сензорен екран има някои уязвимости. Но това са малки купчини за разлика от мощната впечатляваща технология и много приятен дизайн и усещане на Lucea ID.

T3 Lucea ID преглед

Спецификации

RRP: £ 189 Тегло : 391 грама Дължина на кабела: 2,5 м Гаранция: 2 години

Технически характеристики

T3 Lucea ID позитивно пее с уникални технически характеристики. Нека започнем с големия-T3 Heat ID, набор от персонализирани настройки за топлина въз основа на текстурата на косата, дължината и дали тя е била боядисана или не. Настройването на това е първото нещо, което правите след включване на стайлера, което е случай на докосване на различни символи на панела със сензорен екран за оформяне на косата, за да опишете косата си. След това Lucea ID изчислява вашата перфектна настройка на топлина от избор от девет, разбърква до посочената температура за няколко секунди и, при условие че сте доволни от предлаганото, се придържа към нея всеки път, когато оформяте.

Режимът на опресняване е друго интересно допълнение. Тази настройка е предназначена за оформяне на втория ден. Това е, когато нямате време да се измиете или вземете най -добрият сешоар участва, но искам да допълня вчерашния вид с малко топлина. Този режим се намира на по -ниска температура от обичайния HeatID - достатъчно висок, за да изглади и оформя, но с по -малко повреди. Включването на тази функция показва интуитивно разбиране за това как жените наистина оформят косата си, което често е по-скоро случай на отстраняване на неизправности и допълване, отколкото пълна работа. Приятно е да почувствате, че лесно можете да превключите в по -добър режим за тези случаи.

Материалите, използвани тук, са най-добрите, друг отличителен белег на T3, чиито сушилни, къдрици и стилисти никога не разочароват с тактилното си усещане и красивия дизайн. За Lucea ID това означава елегантен панел със сензорен екран, така че абсолютно никакви бутони или превключватели не нарушават перлизирания външен корпус на устройството. Плочите са изработени от лъскава керамика, температурата се контролира от интелигентен микрочип, а малък вентилационен отвор точно над тях освобождава поток от йони, за да противодейства на положителните заряди, причиняващи накъсване в косата.

Потребителски опит

След като преодолеете някои първоначални препятствия за настройка, вие сте в много хубаво време с идентификационния номер на Lucea. Естествено, поради сензорния екран и интелигентния режим Heat ID, ще трябва да прочетете инструкциите, за да започнете с този стайлер. Ако сте нещо подобно на мен (което означава, че много лесно се изключва поради сложна технология), това може да ви даде първоначално размисъл защо не мога просто да го включа и да си тръгна? но много лесна за употреба книжка ви води през процеса, който отнема не повече от минута или две.

рецепта за шоколадова бъркотия

Контролите със сензорен екран със сигурност се чувстват удовлетворяващи - преместете с LED превключвател за три секунди и малко шум и вибрации при известяване ви уведомяват, че стайлерът е включен. След това докоснете символи, за да опишете дължината, състоянието и дебелината на косата си - брошурата съдържа много информация, която да ръководи избора ви, ако е необходимо. Заключете екрана, като докоснете бутона за включване и ще се появят поредица от малки ленти, малко наподобяващи дисплея на батерията на телефона, за да покажете колко горещо стилерът смята, че трябва да отидете. Има и ръчен режим, ако предпочитате сами да изберете топлината и отделен бутон, който директно превключва в режим на опресняване, така че е лесно да превключвате между двете. В духа на честността имах няколко фалстарта по време на настройката, където не бях съвсем сигурен дали екранът е заключен или отключен или кой сигнал какво означава. Но се справих с него за няколко минути - нищо необичайно за мен, когато настройвах нов комплект.

Говорейки за инструкциите, има доста акцент върху това да не докосвате нещата в неподходящи моменти. Инструктирани сме да не докосваме зоната над бутона за захранване при включване или изключване на ютията и да не докосваме бутона за захранване при оформяне. Ясно е, че е малко по -лесно случайно да натиснете бутон, когато всъщност не е стърчащ физически бутон. Но не открих, че това е проблем в тестовите ми сесии и всеки, който има телефон със сензорен екран, трябва да може лесно да се ориентира в тази слабост.

От гледна точка на действителното изправяне, това е гладко и удовлетворяващо, което прави T3 Lucea ID един от най -добрите преси за къдрава коса . Плочите са с 10 см по -дълги от стандартните за T3 и повечето други производители на стилери, което означава ефективен стил. Също така открих, че тънките, елегантни плочи и извитият външен ръб на стайлера помогнаха за създаването на вълни - нещо, за което никога не съм имал умението, но това го направи толкова лесно, колкото някога ще бъде.

Последно малко, но много добре дошло докосване е малка велкро лента, прикрепена към повода. Това помага да го увиете добре и предотвратява образуването на онези подобни на Медуза заплитания на електрически кабел, които сякаш се развиват сами по себе си в чекмеджето ми за инструменти за коса.

Резултати

А какво да кажем за косата? Умните технологии и секси дизайн освен доказателството за пудинга, разбира се, е в храненето - и идентификационният номер на Lucea наистина се оказа много удовлетворяващ. Тези лъскави плочи с лекота се плъзнаха по косата ми, оставяйки я лъскава, права и (мога само да предполагам) донякъде освободена от щетите, които естествената ми склонност да избера най -високата топлина би причинила.

Забелязах ли някакъв особен изглаждащ ефект от йони? Не наистина, но вярвам, че си вършеха работата. Режимът на опресняване беше подарък за петминутни стилизиращи допълнения. Косата ми беше повече от щастлива да се съобрази с по -ниските температури на втория ден, което отново, вярвам, ще помогне на състоянието на косата ми в дългосрочен план.

Прочетете Следващия

Защо толкова много възрастни жени си правят татуировки?